Jump to content
TUFLOW Forum

Search the Community

Showing results for tags '2d domains'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • About This Forum and Announcements
    • How to Use This Forum
    • Forum Feedback
    • Announcements
  • TUFLOW Modelling
    • 1D/2D Linking
    • 1D Domains
    • 2D/2D Linking
    • 2D/2D Nesting
    • 2D Domains
    • Boundaries
    • Documentation & Tutorial Model
    • Dongles/Licensing/Installation
    • Ideas / Suggestions / New Features
    • Mass Balance/Mass Error
    • MATH Errors & Simulation Failure
    • Restart Files
    • Post-Processing
    • Software/Hardware Requirements
    • Text Files (.tcf, .tgc, .tbc, .ecf)
    • Utilities
    • Miscellaneous
  • Other Software
    • ISIS-TUFLOW
    • MapInfo/Vertical Mapper
    • miTools
    • Other GIS/CAD
    • SMS
    • XP-SWMM2D
    • UltraEdit/Excel
    • TUFLOW Apps

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello I have created a modified version of an existing 1D Estry/2D Tuflow model. 1D consists of a main channel 1.8km and a 2D covers 1.2 long x 0.5km high (2.5m grid) Instability problems occurs very early in the a 100yr run (generally 20mins). When I look at the error messages, the instabilities do not make sense. For one thing, the instabilities are occuring well away from the flooding extents determined using previous simulations of the existing model. They are also located far away from the 1d channels and their boundaries (about 1.0km away). Attached in a image describes my problems further. Regards, sloan1411 Unstable.bmp
×
×
  • Create New...