Jump to content
TUFLOW Forum

Search the Community

Showing results for tags 'TUFLOW 2D'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • About This Forum and Announcements
    • How to Use This Forum
    • Forum Feedback
    • Announcements
  • TUFLOW Modelling
    • 1D/2D Linking
    • 1D Domains
    • 2D/2D Linking
    • 2D/2D Nesting
    • 2D Domains
    • Boundaries
    • Documentation & Tutorial Model
    • Dongles/Licensing/Installation
    • Ideas / Suggestions / New Features
    • Mass Balance/Mass Error
    • MATH Errors & Simulation Failure
    • Restart Files
    • Post-Processing
    • Software/Hardware Requirements
    • Text Files (.tcf, .tgc, .tbc, .ecf)
    • Utilities
    • Miscellaneous
  • Other Software
    • ISIS-TUFLOW
    • MapInfo/Vertical Mapper
    • miTools
    • Other GIS/CAD
    • SMS
    • XP-SWMM2D
    • UltraEdit/Excel
    • TUFLOW Apps

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi Tuflow admins we are trying to run a GPU solver model. it is purely 2D. strangely the simulation prematurely exits stating: Allocating 13600 Kb of temporary 1D domain memory (RAM) Determining 1D array sizes SORRY - 1D linking not available yet with adaptive time-stepping. I have compared the setup files to another GPU solver model. They are consistent with each other. I can only think the error is in one of the layers? We have checked our BC's and other layers. We are really not sure. Cheers O-Dogs
×
×
  • Create New...