Jump to content
TUFLOW Forum

Search the Community

Showing results for tags 'license'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • About This Forum and Announcements
    • How to Use This Forum
    • Forum Feedback
    • Announcements
  • TUFLOW Modelling
    • 1D/2D Linking
    • 1D Domains
    • 2D/2D Linking
    • 2D/2D Nesting
    • 2D Domains
    • Boundaries
    • Documentation & Tutorial Model
    • Dongles/Licensing/Installation
    • Ideas / Suggestions / New Features
    • Mass Balance/Mass Error
    • MATH Errors & Simulation Failure
    • Restart Files
    • Post-Processing
    • Software/Hardware Requirements
    • Text Files (.tcf, .tgc, .tbc, .ecf)
    • Utilities
    • Miscellaneous
  • Other Software
    • ISIS-TUFLOW
    • MapInfo/Vertical Mapper
    • miTools
    • Other GIS/CAD
    • SMS
    • XP-SWMM2D
    • UltraEdit/Excel
    • TUFLOW Apps

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello, I'm attempting to run a linked Flood Modeller-TUFLOW model, which fails immediately with the following message in the .tlf initialising M2D licence... TUFLOW M2D Module No free LAN licences available. NoXY: ERROR 2100 - Multiple 2D Domains module not available or all licences in use. Cannot use "Start 2D Domain" command. For licensing information, please contact sales@tuflow.com. Wiki Link: http://wiki.tuflow.com/index.php?title=TUFLOW_Message_2100 We do have networked M2D licenses, and it is correct that at the time none were available. However, the set-up of the TUFLOW_Dongle_Settings.dcf file (below) should mean that TUFLOW retries for a license WIBU Retry Time == 20 ! seconds. Values less than 3 are set to 3. Default = 60. WIBU Retry Count == -1 ! Use -1 for indefinitely. WIBU Dongles Only == ON ! If ON, searches for WIBU dongles only. Default is OFF. Would anyone be able to advise on why the model fails, rather than retrying for a license? This seems to have only become an issue since updating to the latest versions of Flood Modeller (4.3) and TUFLOW (2017-09-AC-iSP-w64). Many thanks I-Hsien
×
×
  • Create New...